Monday, June 11, 2007

Sopar espanyol a Tung Lo Wan

Dissabte a la nit sopar amb els nostres "caseros", en Mark i l'Eric. En Mark és anglès, enginyer industrial, fotogràf i dissenyador. L'Eric és hongkones, pero quan era petit la seva familia va emigrar al Canadà. Desprès ell va descidir tornar a la ciutat qie l'havia vist nèixer. L'Eric és periodista especialitzat en temes econòmics de Xina, també parla una mica d'espanyol.




El menú consistia en: amanida de pera i parmesà amb pinyons i panses, truita de patata, "empanadilles", pà amb tomàquet, i "senfaina". Per acompanyar un vi Ribera del Duero i un vi blanc fracès que van portar. Bonissississsim!!!

La nit molt divertida, ens agrada molt compartir estones amb ells perque sempre ens expliquen coses molt interessants.

Pels més observadors...la Núria torna a ser Goldenhair!! tot i que va costar, tant com 5 hores i quart.

6 comments:

Gina said...

Oh, tot plegat fa molt bona pinta!! Eis m'heu de passar la recepta de les empanadilles... jo no n'he fet mai, sempre n'he comprat d'aquestes congelades... ja fan el pes!!
I sembla que tingueu uns "caseros" molt interessants, no?? Parlàveu en anglès suposo... A itàlia jo també tenia una colla bastant internacional, això m'agradava molt pq podies apendre molt de les altres cultures... i alguna vegada també vam fer algun sopar internacional... cadascú cuinava algo del seu país... i el que era americà portava el vi!!!
He hagut de mirar fotos de posts anteriors per veure el cabell de la núria... que el portaves una mica més fosc??? bueno, goldenhair et queda bé!! i veig que estàs moreneta...

Anonymous said...

Gina, això del cabell ve de llarg, al principi d'arrivar a Hong Kong una nena es va voler fer una foto amb mi perque segons va dir la seva mare, jo era gondenhair. Està explicat en un post del principi. D'aqui la conya amb gondenhair, i crec que debien tenir enveja...perque m'han boicotejat!! pero ara sembla que esta mig arreglat!!

Anonymous said...

arinyus!!!! i la meva recepta de
pastis de poma,!! tipical mediterranean sea,,
m.encanta que feu pais!! jeje,,
estic segura que als vostres amics els va encantar el sopar...
i amb les vostres mans de cuiners encara mes!!!
Nuria no t'ho creuras però el Divendres les noies de la perruqueria em van donar records per a tu.. crec que el teu pensament va arribar fins a Barcelona, perque en van fer
moltes preguntes de com t'anava tot per alla,,, sera que tens
poders sensorials ??? jejeje!!!
el proxim dia els explicare el que t,ha passat i aixo de les 5 hores... fliparan,!!

un petonas GRANNNNNNNN!!
LA KADU.

Anonymous said...

jajajaja!! doncs si que fliparan si!!

El teu pastis de poma haura d'esperar a Barcelona, perque aqui no tenim forn...i no nomes el teu pastis, sino també totes les receptes de la meva avia que necessiten forn!!!

Petonets guapa!!! i records del King!!

joan said...

Bones!!!
El sopar fa molt bona pinta!! I tenint en compte les matèries primes, té molt de mèrit. Quan vingui ja portaré embotit per poder fer un bon pa amb tomàquet!! jeje
Per cert, a les fotos no es pot apreciar gairebé que hagi tornat Goldenhair!! E broma!!
Petonets!!!

Anonymous said...

Pos si que estava bo...ara feia bastants dies que no sopavem tant agust!! jajja... les "empanadilles" les vam haver de fer amb pasta de dumpling (que no és exactament el mateix) pero estaven molt bones!!

Ja posare alguna foto amb la "melena al aire" perque et pogui enlluernar!!!

Per cert...el teu regal, el de l'àvia i el de la mama ja ha passat de mans...ara estan en possesió del Luis..."hasta aqui puedo leer..."