Monday, June 25, 2007

Portada del Sunday Morning Post el 27 de Maig

Dilluns al matí, la Núria té classe d'anglès, i quan arriba a classe la May, la seva profe, li dona per mirar el Sunday Morning Post, un dels diaris més populars de Hong Kong. La sorpresa és de la Núria quan veu això...



Sota la fotografia, es pot llegir: De sang calenta. Ahir, amants del sol i aquells amb ganes d'un bany refrescant van omplir les platges, incloent la de Repulse Bay a la foto de dalt, mentre l'observatori anunciava el primer avis de l'any de clima "molt calent".

Qui ens ho havia de dir que compartiriem portada amb el Beckham i en un diari de Hong Kong!!! Aquesta gent d'aquí s'escandalitzen per qualsevol cosa...com a curiositat, aquest és el diari on escriu l'Eric, el nostre "casero" pero ell escriu al suplement d'economia. Gràcies a la May que ha fet saltar la noctícia en reconèixer-nos en un "revistero"

8 comments:

Anonymous said...

que fueeeeerte neeeeng!!!!

quina il.lusió això de la foto!!! A més està tot difuminat menys vosaltres!! Sou la portada de la revista!!! No me lo puedo creer!!!!

Ara mateix ho envio a totes les meves amistats!!

Ignacio said...

Jejeje!!! ^__^ de aquí a la fama Nuria! Ya sabes, ahora a seguir los pasos correspondientes: quejarte de difamación, empezar a recorrer los platós de televisión, discutir con los que aseguran que es un montaje, etc etc... jajaja

Saludos!!

Ignacio

Anonymous said...

Resulta que en Hong Kong hay mucha libertad para publicar imagenes sin ningun tipo de permiso, a no ser que sean difamatoria. Siempre puedo quejarme que no han fotografiado mi lado bueno...hubieran podido coger otra perspectiva!!

Gina said...

Déu ni do, no?? M'ha ben sorprès!! És ben bé que el món és molt petit, i està ple de casualitats!!!! I quin ull que té la vostra amiga!!!

joan said...

Huolas!!!
Ara ja existiu!!jeje Per a la resta de Hong Kong!
Es podria extendre el tòpic que qui no surt "al diari" (a la tele) no existeix!!
Molts petonets!!

Núria & Miquel said...

... i això és només el començament de la nostra carrera de famoseo!! Ens hem posat com a meta sortir al màxim número de revistes de premsa rosa pels nostres escàndols públics. No són conscients de la bèstia que han creat!

Listo Entertainment said...

juaj!
jo presumint del tmeo i vosaltres portada del Sunday Morning Post!

Listo Entertainment said...

per cert, és una foto maca, si no sortís el miquel me la guardaria per les meves nits solitaries a ultramar :P