Thursday, June 7, 2007

Refrigeracio i altres assumptes de restaurants

Aquí fins i tot les cases més humils tenen aire acondicionat. Passat el dia del Bun Festival ara ja entenem el perque. Has de dur un jersei o qualsevol altra peça de roba que en un moment donat et pugui cobrir les espatlles. Aquí veure el per que.


Al sortir dels locals si portes ulleres com és el nostre cas, se't queden completament entelades al sortir al carrer.

Com a curiositat...
Si ets un repartidor d'aliments i quan arribes al lloc de deixar la comanda, aquest esta tancat que faries:
A. Trucar al propietari de la botiga o restaurant i esperar a que anes a recollir-la.
B. Continuar la teva ruta i tornar més tard.
C. Deixar la comanda al carrer.
D. Apuntar-te l'horari de la botiga o restaurant i a partir de llavors passar en horari d'obertura al públic.


No és ni el primer ni l'ùltim cop que ho hem vist. Tot i que aquest cop van tenir el detall de deixar la comanda a un racó i no al mig de la vorera.

4 comments:

Gina said...

i ningú no roba el paquet????? ufff... Recordo que a itàlia si deixaves una bici sense lligar durava poc temps i te la mangaven... no sé, no són molt confiats??
Per cert núria, com va el teu anglès?? Fas moltes classes intensives??? Normalment quan vas a comprar t'entenen si els hi parles en anglès??

Núria & Miquel said...

Pues es veu que ningú el roba, cosa que no s'enten gaire en un país de tants "trapitcheos" com aquest.

Vaig tres matins a classes "one to one" durant dues hores, i faig intercanvis d'idiomes amb gent que vol practicar el seu espanyol (que també n'hi han).

En general t'entenen, el problema es entendre'ls a ells, i qui hagi sentit parlar a un chino amb anglès ja sap del que estic parlant!

Gina said...

No he sentit cap xinès parlar en anglès, només japonesos... però crec que en general els asiàtics són bastant difícils d'entendre!

Núria & Miquel said...

El seu anglès depent molt de si han estat educats amb anglès. Hem conegut molt xinesos que parlent un anglès perfecte, però també n'hi han que parlen amb molt accent xinès.