Monday, June 4, 2007

Sopar de "tapas" Japoneses

Aquest dissabte, dia de platja. Queda pendent penjar fotos de les platges d'aquí que el que predominen són els grans contrastos. D'això ja en parlarem en un altre post.

Al vespre quedem amb el Luis, per anar a sopar pels carrers de Tai Hang (el nostre barri). Acabem en un minirestaurant de tapas Japoneses (Tot el restaurants es el que podeu veure a la foto. De fet es pot veure fins i tot el cuiner. La veritat es que tot estava bonissim! Ens va costar uns 7 euros per persona.

Feina vam tenir per entendre'ns amb la noia del restaurant, i es que devem ser els únics que preferim fora, sense aire acondicionat i sense tv.




Repetició de la jugada


Les poques persones que hi havien al restaurant tots!! estaven mirant la tele panoràmica que hi havia penjada a la paret, tots excepte una. Ara es quan os preguntareu que devia estar fent una unica persona sense mirar la tv...jugant amb la consola!! estava clar.


Típic sopar romàntic.

Aqui teniu l'entorn a les 23 h.


Si no saps que fer a aquesta hora sempre podeu anar a comprar fruita!!


Despres d'observar els restaurants d'aquí tenim una serie de preguntes:

Com pot ser que... tenint en compte que Hong Kong es una de les ciutats on el lloguer és més car...
1. En un restaurant que té 10 m2, que hi caben com a molt unes 14 persones (si es estiu i hi ha terrassa que sinó és reduieix a 8), i que et costa uns 7 euros per cap, puguin treballar 5 persones. D'on surten els sous??

2. En un altre restaurant de les mateixes caracteristiques, pero en el poble on viu el Luis. Has de sumar que després veus que la propietaria coduieix un jaguar...mmm...

3. En un restaurant de 15-20 m2, amb servei a domicili, aixó sí hi treballen 11 persones.

A veure si vosatres teniu alguna hipotesis més...la nostra és que tot són tapaderes!!!

2 comments:

Gina said...

Si, com dieu els números no quadren, deuen ser tapaderes, però de què?
Per cert, m'heu fet molta enveja amb això d'anar de tapas japoneses...mmm... Suposo que els cuiners eren xinesos, oi??? Això també passa sovint, almenys a Verona, on vaig estar vivint, hi havia quatre o cinc restaurants japonesos, però en cap hi havia personal ni cuiner japonès, ja que hi vam anar amb unes amigues japoneses, i van intentar parlar amb el cuiner i no les entenia!!
I a verona també van trobar que en un restaurant xinès de la ciutat hi cuinaven gats!!! fin fàstic!!!

Núria & Miquel said...

La norma Nº 1 d'aquí, és no qüestionar-te mai de quin animal deu ser la carn que menges, ja que pels preus podria ser qualsevol cosa!!

Hi han restaurants japonesos que si que tenen cuiners japonesos, pero hi ha molts d'altres que juguen al camuflatge...com que ens costa de diferenciar-los...jejeje.