Monday, June 18, 2007

Junk trip

Dissabte vam anar amb barco amb la Man i els seus amics. Aquí és molt freqüent llogar un barco per anar a passar el dia a alguna platja. El preu del barco és a repatir aixi que com més colla siguis més barat et resulta. El nostra barco estava tripulat per un matrimoni, que són els que s'encarreguen de tot. Tú només t'has de preocupar de portar les begudes, que després poses en unes neveres amb blocs de gel (això em recorda a quan el meu pare m'explicava que quan era un bailet, per guanyar-se uns calerons, repartia gel per a les neveres).






Quan t'aturaves, s'apropaven unes barquetes que s'oferien a estar a la teva dispocició durant tot el dia, per portar-te a la platja, per nomes uns 200 HKD, el que seria uns 20 €. Vam descidir que hi podiem anar nedant, tot i que l'únic que s'hi va animar va ser el Miquel.




Al voltant d'aquesta platja estavem atracades varies embarcacions. La de la foto es semblant a la que anavem nosaltres, pero la nostra tenia pis de d'alt on podies pendre el sol, o fer una migdiada. ; )



El dinar costava 4 € per persona i consistia en una BBQ (barbacoa), amb carn de bou, porc, boles de peix, salsitxes i peix etc. El capità del barco era qui s'ocupava de cuinar els aliments.

5 comments:

g! said...

Sens dubte una delícia el vostre bloc i a més a més veig que coincidim amb els enllaços.

No sabeu l'enveja que em feu!

Bona setmana!

Núria & Miquel said...

Gràcies pel comentari G! Encantats d'entretenir-te durant una estoneta!

joan said...

Ei!!!
Que guay!!!
Les vistes, el barco, la BBQ...i el surf...
Que tal el surf Miquel?? jeje M'agrada el teu estil!!
Molts petonets!!!

Anonymous said...

Per la única cosa que va servir la taula de surf va ser per pendre el sol...si t'hi fixes veuras que la taula té una corda amb la que estava lligat al barco...jejeje...el Miquel ja va demostrar les seves "dotes" pel surf!!

Petonets!

Miquel said...

I perque no feia vent, que si no haguessin flipat tots amb el meu estil!!