Monday, April 16, 2007

Estatua de Buda assegut, de bronze i a l'exterior mes gran del mon!!

Diumenge al matí, avui excursió sense el Luís (ha marxat de congrés, que no fagi pena que esta a Hawai amb el Dani). Ens dirigim a la illa de Lantau. Lantau significa cap trencat pero els chinesos li diuen Tai Yue Shan, la illa de la gran muntanya. Ens l'han recomenat per varis motius, entre ells les seves platges, i el Tian Tan Buddha. Agafem un teleferic que ens porta al punt més alt de la muntanya de Lantau on esta assegut el Buda.







El Tian Tan Buddha no és un Buda qualsevol, és l'estatua de Buda assegut, de bronze, i a l'exterior més gran del món. Fa 34 m d'altura amb la base. Segons diuen els dies clars es pot divisar Macao, nosaltres amb molta sort tan sols vam aconseguir veure el Buda, hi havia molta boira.





Al fons a la dreta podeu veure Macao.



Tot i que sembla que haguem estat més a prop de les tenebres que del cel, al final del dia, aquesta atmosfera d'espiritualitat ens fa replantejar tota una serie de coses,...per que en totes les guies de Hong Kong et parlen dels dies clars quan aqui només hi han dies, que amb sort, intueixes que per damunt la capa de nuvols, boira i contaminació hi ha alguna cosa més. No devem estar prou il·luminats.

6 comments:

Blog MO-LO said...

donde esta macao? no lo veo tendreis que ir otra vez... que el mejor regalo para la patri de madrid es la caja!!!!sin lugar a dudas

Núria & Miquel said...

Macao esta a dos horas en ferry de Hong Kong, dudo que se pueda divisar desde aqui...pero cosas más increibles se han visto.
Besos Patri

Anonymous said...

EI NENS!
preciós!
m'encanten totes les estàtues de buda i la religio budista tambè.
Realment estic enamorada d l'orient!!
vau fer alguna ofrena ?? pa d'or??encens ??
vau escoltat els tipics cants budistas ? son una caña!!
besitos cariñus!
kadu
l'hospitalet

joan said...

Paraules textuals de l'àvia Mercè (la de la màquina de cosir): "Tot el que m'ensenyeu a les fotos m'agrada molt!!! Una abraçada ben forta!! Petonets!!!

També de la part de la pesadeta de la mama!!!!!!!!! jejeje

Bueno, i ja posats, de part meva també (aquí només he fet de negre!! suposo que ho pilleu!! Ana Rosa Quintana!! jejeje)

Núria & Miquel said...

Era molt maco pero em sembla que estaven fent festa el dia que vam anar nosaltres, no vam sentir cants ni res!!, devien estar espantant la boira! ; )

Petonets per tots (els que heu deixat comentaris, que són d'agraïr) pero en especial per l'avia, la mama i el negre ; )

Anonymous said...

Hola!!!
Per fi em conecto a l' internet!! Des de que estic a l' ambulatori, sense internet a la consulta que no puc ni mirar el correu, ni el blog ni res. Miquel, ja m' han arribat les teves queixes, però t' he escrit una carta per correu convencional... així que espero que la rebis. He posat l' adreça que vas posar al principi del blog, la mare diu que falta el codi postal, no sé... Mai sóc a casa a les 15h, l' hora skipe, però me' n recordo cada dia de tu. T' explico tot sobre mi a la carta, espero que t' arribi bé, sobretot si no, pel pobre que la rebi... Bueno, ja respondràs. Un petó també per tu, Núria. Esteu molt guapos a les fotos.
Anna.