Wednesday, April 11, 2007

Ens hem comprat una caixa!!

L'altre dia el Juan Chia (un amic Xines) em va ensenyar un carrer del Soho de Hong Kong que esta ple de botigues d'antiguitats i coses varies. Aixi que vaig decidir tornar, aquest cop amb el Miquel.

Aquest és un carrer amb molt d'encant, amb paradetes que venen tot tipus de coses, cartells antics, pinzells, estatutes, i un apartat especial a la Revolució Xinesa, el llibre d'en Mao en tots els idiomes possibles (excepte l'espanyol), rellotges on el braç d'en Mao indica els segons (com el del Xavi). Nosaltres vam adquirir una fàntastica caixa...si si...una caixa...vam regatejar uns 3 euros, despres d'útilitzar la vella tècnica de no portem més...cosa que en aquest cas era certa....



Aqui en Pan Lee Mao en un dels carrers de Soho, fixeu-vos en els arbres del darrera i les arrels com pengen!!


Aquest tipus de caixa ens han explicat que antigament les utilitzaven per a recolzar-hi el cap quan dormien (això explica la forma curvada de la tapa). Nosaltres ara en tenim una, aixi que ja sabeu, si algú es passa per aquí tindà a casa nostra una estora a terra i una caixa pel cap!! (Per cert Cris que sembla de fusta pero es de cuir,pero sembla de fusta, eh?pero es de cuir...).


Per acabar bé la tarda vam anar a menjar uns pastissets d'ou (Tart egg) en el lloc que segons en Chris Patten, l'últim governador anglès de Hong Kong, fan els millors pastissets d'ou. Hem de dir que estan boníssims!!!

4 comments:

Anonymous said...

HOLA GUAPOS!!!!
XATIS quin carrer mes bonic no? ha de ser super diverdit caminar per ell i perdre't entre totes les paradetes,. Nena no t'oblidis de com es va eh? que el dia que vagi a veure-us em teniu que dur per portar-me a barcelona una caixa com la vostra, per cert és de CUIR CUIR CUIR semble fusta pero segur que es CUIR!
m'agrada molt el vostre blog no dexeu de explicar-nos cositas eh,?
CARIÑETS!! PETONS,MOLTS PETONS.,
per cert ..soc la Kris.. jeje

Núria & Miquel said...

Guapa!!!!

No t'amoinis que ja ho vem dir...aqui hi portarem a la Kadu quan vingui!!!! i menjarem pastisstes!!!

Petonets guapa!!!!

Blog MO-LO said...

seria un buen regalo para la patri de madrid, no?

Núria & Miquel said...

Patri... que es lo que quieres???un reloj de Mao??una caja para dormir o una tarta de huevo???