Tuesday, April 17, 2007

Dragonboat Racing

Ja esta confirmat, el Miquel i la Núria formen part de "Herbert Smith Team". Participarem a la carrera de bots "Dragonboat Racing" que és fa el 19 de juny, aquí Festa Nacional, a Stanley. Stanley és el poble del sud de Hong Kong que apareixia en un post anterior. Hem d'agraïr l'ajuda de la May, la professora d'anglès de la Núria, que ens ha donat el contacte de l'equip del seu germà Tim que treballa a Herbert Smith i en el que hi faltaven dos components.

Segons ens han explicat, es forma una filera de barques en tot el llarg del recorregut de la carrera, les canoes es col·loquen al mig i...comença la carrera!!! Segons sembla hi ha molta expectació, la gent és trasllada a Stanley perque aquí es cel·lebren les curses més serioses. Ja os ho explicarem de primera mà.

En nostre Timing comença el 6 de Maig, a partir d'aquí i fins el dia de la cursa, tots els diumenges, a Stanley, tindrem el nostre dia d'entrenament. Ens han donat una serie de recomenacións, entre d'altres la d'anar al gimnas un parell de dies per setmana, nosaltres anem ben encaminats, ja que són tres enlloc de dos.






Si voleu saber més, aquí teniu la web oficial de la Dragonboat Racing d'on s'han obtingut les imatges penjades al blog.
http://www.dragonboat.org.hk

4 comments:

luisg said...

ya tenéis presidente del club de fans!

Núria & Miquel said...

Gracias luis!! espero que también reportero!!!

Besos

joan said...

Buenas!!!
Digueu-me observador, però en aquest esport sembla que més d'un acaba amb la barca plena d'aigua i enfonsada, i nedant... espero que no us passi a vosaltres!! jeje
I, també sembla que les dones manen (com sempre) i els homes remen (obeeixen)!! :-(
Molts petons!!

Núria & Miquel said...

sisi, aquest esport és una metàfora de la vida!! ;-)