Thursday, May 3, 2007

Carreres a Happy Valley

Dimecres de carreres i apostes, de fet, un dels últims dimecres abans que s'acabi la temporada. La temporada de carreres s'acaba just abans que els cavalls puguin caure a terra rendits per la calor.

Nosaltrem vam anar a donar-hi un cop d'ull. Molta gent, alguns de molt viciats pel joc i per la tentació de guanyar diners, d'altres per l'adrenalina de perdre'ls i nosaltres al mig en plan guiris i fent fotos. Vam menjar un "Hot dog", una cervesa i, com no, vam apostar per veure si aixi ens resultava més emocionant...quan t'hi jugues diners augmenta l'emoció, fins i tot quan només pots perdre 20 dòlars, o el que és el mateix, 2 €.





Vam fer dues apostes, una a un dels cavalls favorits i l'altra a un cavall per intuïció, hem de dir que el favorit va acabar 9è i el de l'atzar va anar segon durant tota la carrera fins que als últims metres, el van adelantar, va creuar la meta com a 3er. Llàstima!!

L'estadi és impressionant, observeu els edificis del voltant!! semblen eixams d'abelles, impressionant!!! i el soroll dels cavalls quan passaven tot i ser gespa...al·lucinant!!! això sí que és Hong Kong!!!

No comments: