Monday, July 30, 2007

Tocant l'equador. Part III

Aquí van les últimes fotos de la illa de Bintan. Vam anar a veure la part sud de la illa on es troba Tanjung Pinang, la capital de la illa.

Aquí una foto de Tanjung Pinang des de l'aigua.



Això era un hotel que estava situat a 10 minuts en barca de la ciutat. Aquest hotel seguia al plantejament de les cases d'aquesta zona. Aquí les cases estàn construides just a sobre de l'aigua, aguantades per un pilars de fusta, que mica en mica, ara van substituint per pilars de formigó, és evident el perque. Aixi que només necessites treure la canya per la finestra per poder pescar el dinar. Algunes de les habitacións tenien un forat a terra que si l'obries podies pescar des de dins de l'habitació sense necessitat d'obrir la finestra. Una habitació en aquest hotel tenia un preu d'uns 15 euros.



Aqui amn el guia que vam tenir durant tot el dia. S'ha de dir que era molt maco.


El que més ens va agradar va ser veure com viu la gent. Aqui podeu veure un marrec que es renta en un pou. Vam veure coses que no te les pots imaginar. Al costat del camí de terra hi havia un cable d'electricitat, que feia sortir l'aigua d'un pou...quin perill!!!!




1 comment:

joan said...

Bones!!
Ara feia dies que no actualitzaveu el blog!! Ja tocava!! jeje
No sembla pas que aquesta ciutat sigui la capital de l'ila, i això de viure sobre el mar...
El guia sembla que era bon payo, no? Aquí tots són tant alts?? jeje
Molts petonets!!