Monday, July 30, 2007

Aniversari de la May

El cap de setmana passat va ser l'aniversari de la May. A aquestes altures tots ja sabreu qui és la May. Va anar moltissima gent. Nosaltres juntament amb una altre parella (la Michelle i el Philippe) erem els únic occidentals, tot i que molts són anglesos de pares d'aquí com és el cas de la May i el Tim.

La May, la Nuria i el Miquel.




Aqui el Miquel tot content envoltat de tanta dona.



A la festa ens vam trobar molta gent que haviem conegut anteriorment a algun entrenament del Dragon Boat. La Joey va ser una d'elles i tot i que el dia del Dragon Boat no vam poder parlar gaire, aquesta nit vam ser gaire bé inseparables. Vam estar mitja nit amb ella i l'altra mitja parlant amb la Michelle. Les dues encantadores!!

El Tim (el germà de la May) i la Joey. La Joey ens va convidar al seu aniversari, que era el cap de setmana següent.



Aqui la Michelle i en Philippe amb la May. Ells estàn en una situació bastant semblant a la nostra i quan parlavem amb ella semblava que ens expliques coses de nosaltres mateixos.

1 comment:

Dra. Chuky said...

Hola nois!

Som el Xavi i la Mireia i fa un parell de setmanes que hem arrivat a HK. Busquem coneixer algu per poder sortir a pendre unes copes o petar la xerradeta. Ens ha agradat molt el vostre blog...el prinicpi s'assembla al nostre (http://xavi-mireia-from-hk.blogspot.com/). Quina gracia!

si us sembla be podriem quedar un dia, no?

Fins aviat

Xavi i Mireia