Sunday, July 8, 2007

Dim Sum a Wan Chai

L'altre dia vam anar a dinar amb el Juan a un restaurant típic d'aquí a menjar Dim Sum. Aquest restaurant està situat a una 62 planta, té unes vistes espectaculars si tens la sort de poder escollir una taula al costat de la finestra.




Aquí podeu veure algun dels plats que vam degustar, entre ells, medusa (a la dreta allo que semblen tallarines), colom (al centre) peixets fregits, Dim Sum de BBQ porc, entre altres.


A la baixada vam agafar l'ascensor per a turistes, que te les parets de vidre i pots veure el descens.



Els carrers del voltant del restaurant estàn plens de mercadillos. Aquí podreu veure el que és el més semblant als mercats de Barcelona.


El nom xinès d'aquesta planta, traduït vindria a ser algu aixi com la planta que té vergonya, i es perque quan toques les seves fulles, s'amaguen.


Amb el temps que portem aquí hem observat que es veuen molts albins pel carrer. Resulta més impactant que els albins occidentals.


La nota informativa que falta és la pudor que se sent, heu de tenir en compte que aquestes paradetes a l'aire lliure estàn a 34º de temperatura i a una humitat del 90%...noslatres no ens atrevim a comprar la carn aquí.



Paradetes de peix assecat.




Típica botiga d'aliments assecats



Aquí podeu veure com venen les meduses.

4 comments:

joan said...

Ei!!!
Ara si que ha tornat Goldenhair!! jeje
Q tal el colomet i les meduses?? Estan bons?? Aquí amb la quantitat que n'hi ha, ens posariem les botes!!
Molt impactants totes fotos.
Per cert, heu vist les fotos que us he enviat?
Molts petonets!!

Anonymous said...

Si si!!! M'ha encantat la de la Pitu!!!! estava super mona!!!! Llastima que la que esteu tots esta una mica desenfocada!!!

La medusa no te gust a res, i la salsa que duia estava bastant bona. De textura es semblant a una sipia..potser una mica mes gelatinosa. El colom...embla qualsevol altre au.

Molts petonets

Gina said...

Déu ni do quines vistes des del restaurant!!! A mi això de la medusa i el colom, qué vols que et digui... sóc bastant més tradicional...
I la gent realment compra la carn en aquests mercats al'aire lliure... bé, ja suposo que la resposta és que si, però a mi em faria angunia.. Aquí la carn als supermercats està envasada i normalment et diuen de quina granja venen, amb adreça i tot!! Ara, com a les carnisseries del poble, res de res!!
Per cert, ja has començat la feina, núria?

Teresa said...

Hola! He arribat aqui amb el blog de la Gina. Ja som uns quants que estem fora de "casa". Jo treballo com a profe d'espanyol tambe. Espero que t'agradi la feina i que disfrutis molt. El curs passat he fet de profe d'espanyol a nens petits que tenen pare o mare de paisos "hispans" i era molt agrait tot i que alguns dels nens estan tan suequitzats que no parlaven l'espanyol. A veure com et va. Tinc curiositat. El que em costava mes era trobar material per les classes! Sort!