Tuesday, April 29, 2008

Despedida de la May

Les despedides sempre son tristes, pero aquesta ha estat realment trista.El Miquel, la May i la Núria.

La May, la profe d'angles de la Núria, torna cap a Londres, després de gairebe 2 anys i mig vivint a HK. La May ha estat un gran recolzament per la Núria des del començament, i no tant sols per la gran ajuda amb l'angles. Quan la Núria no parlava gairebe angles, la May era amb la única persona (a part del Miquel) amb qui es podia comunicar. En les classes tot sovint parlaven de temes habituals, pero en aquest cas del que s´havia quedat a Barcelona, la familia, els amic i els bons records. Moltes vegades les dues s'emocionavan i acabaven amb els ulls plorosos d'enyorança.

Gràcies a la May hem conegut molta gent i vam podem participar juntament amb el Tim (el germà de la May) en el Dragon Boat Festival.

La veritat és que la trobarem a faltar molt!! We will miss you so much!! Tot i que estem contents perquè sabem que és el que realment desitjava, tornar a prop dels seus i reprendre la seva vida allà.

1 comment:

Nova Casa Editorial said...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.