Tuesday, March 6, 2007

Feliç Any del Porc!!

Uns dies abans d'arribar nosaltres estaven celebrant l'any nou xines. Aquest any és l'any del porc. Com a peculiaritat, han fet el mateix que a Barcelona amb les vaques pintades per artistes....aqui però, ho han adaptat a la seva manera. S'ha de dir que aquest dies encara patiem el "jetlag", és evident no?



4 comments:

Anonymous said...

UOUUOOOOOOoooooooOOOOOOOooooo!!!
NÚRIA, QUINA ENVEJA!!!!!!!!!!!!
És incríble, quina passada!


Ah! Per cert, em presento al teu respectiu pq el blog tbé és seu i entrar a casa d'algú sense saludar es de moooolt mala educació. jej!:
Hola Miquel! Sóc la Clara. Encantada.

Ja aniré passant!

Anonymous said...

Nuria sóc l' anna, que encara no em sé la contrasenya. Per cert Miquel, hi ha alguna manera que me l' enviin al meu correu? Bueno, la Gemma (recorda-li qui és la Gemma a la Núria, Miquel) diu que allò que em vas dir del quim segur que és trola, però jo no recordo exactament el cotilleo per explicar-li millor i demostrar-li que és cert. Enviam un email porfa explicant-me com anava que li tornaré a dir. Quin embolic.
Encara que no posem masses comentaris, sóm tots uns fidels lectors del blog, per descomptat.
A l' abril canvio de feina, me' n vaig a l' ambulatori!!!
Avui tothom està molt excitat perquè juguen el Barça i el Liverpool. No sé si us haurà arribat la notícia...

Anonymous said...

Hola Anna, no cal que et preocupis del password. Ara pots posar comentaris seleccionant l'opció "other" i escrivint el teu nom. Del tema cotilleo ja comentarem quan hi hagi la Núria perquè jo tampoc recordo massa bé com anava...

Anonymous said...

Per cert Clara, jo també encantat!