Sunday, March 4, 2007

Visita a Kowloon

Avui diumenge hem aprofitat per fer una mica de turistes...hem agafat un ferri per creuar a l'altre part de Hong Kong cap a la península.
Hem visitat un parc que es deia Kowloon park, ens ha sorpres que hi havia molta gent india i pkistaní, tothom mirava a la Núria, i el Miquel havia d'espantar els moscardons treient pit, anant de puntetes per semblar més alt i ensenyant les porres...fins al punt que estavem fent les fotos que hem penjat i una nena petita que anava amb els seus pares ens ve i ens diu:

- Can I take a picture with you?

I nosaltres en plan encantats, jojojojo que guapos que som! es volen fer fotos amb nosaltres. I llavors la Núria s'asseu amb la nena i el Miquel pregunta:

- Do I join the picture?

I la mare contesta:

- Nevermind, you don't have golden hair!

Mecaguen la puta!! no volien que el Miquel surtís perquè com que no té els cabells d'or... total que al final li fan la foto a la Núria amb la nena i quan la mare ens ensenya la foto era un primer pla a saco de la Núria i en un raconet sortia la nena petita que casi ni es veia...

A partir d'ara quan vulgueu contactar amb la Núria utilitzeu el nom en clau: "Goldenhair"!


Aquí podeu veure a Goldenhair amb unes tortugues al darrere que es barallaven per veure quina arribava més amunt.I aquí una foto del Miquel "PeloPajaISuerteQueAlgoTeQueda" Payaró.

1 comment:

Ricard said...

Al Marroc, una noia com la Núria, 12 camells, aquí almenys només volen fotos :)

Salutacions