Thursday, March 15, 2007

Coses diverses

Disculpeu que no haguem fet actualitzacions aquests dos últims dies. Avui explicarem coses diverses per compensar:

- Ja estem instal.lats al pis nou!! Demà vindran els tècnics a posar-nos internet, tele per cable i telèfon i ja ho tindrem tot llest. Una de les coses que em feien més gràcia de comprar-nos era el 'rice cooker', com que no sé com es diu en català li direm rais cuca. Aquí va una foto d'uns quants rais cucas.



No sé si ho recordareu, però a Bola de Drac utilitzaven una tècnica anomenada Mafuba (Ma: Dimoni, Fu: Empresonar, Ba: Ona) per tancar el Satanàs Cor Petit dins un contenidor. Doncs resulta que el contenidor aquest és un rais cuca!! Per això sempre havia tingut tanta curiositat per aquest aparell... A sota es veu el follet tortuga en plena execució i un .gif del mestre Mutaito tancant el Cor Petit per primer cop (si no veieu l'animació, em sembla que heu de fer-hi clic).





- L'altre dia vam afegir unes línies de codi en aquesta pàgina per tal d'anar traquejant d'on venien les visites a aquestes pàgines. Com podeu suposar són majoritàriament de Barcelona i l'Hospitalet, però n'hem tingut unes quantes de llocs més curiosos. A veure si podem saber si han estat d'algú conegut que estava de viatge, o han estat visites de gent desconeguda:
1.- Roma - (La Núria diu que potser ha sigut la Cris M.)
2.- Rio de Janeiro - (?)
3.- Valbonne (Mari? Mucha suerte por Supelec!!) :-P
4.- Boise (Aquí casi segur que ha estat el Juárez des del camp de patates de Boise... Molts records!!)
5.- Orlando (?)

- Des de que vam arribar que pràcticament hem estat menjant de restaurants. Comparat amb Barcelona, aquí són molt més barats i hi ha molta més oferta. Els restaurants estan tot el dia plens, els dinars que s'allarguen es confonen amb els primers sopars... Nosaltres ja teníem ganes de deixar d'anar al restaurant cada dia i hem aprofitat el trasllat per agafar bons hàbits. Amb el rais cuca cuinarem al vapor (sobretot arròs i pasta, verdures, pollastre i peix) i l'altre dia ens vam apuntar a un gimnàs (pijo, pijo, però ens surt per uns 20 euros al mes XD). A més vivim al costat d'un parc que té pistes de tenis, squash, atletisme i piscina públics. I l'altre dia vam anar a fer muntanyisme amb el Mark. Un altre dia ja us parlarem del Mark, que s'està portant molt bé amb nosaltres!

Doncs apa, això és tot per avui! Demà suposo que ja actualitzarem des del pis, amb més fotos (avui estic a la uni i no tinc fotos). Per cert, que us comento que ens ronda pel cap un projecte anomenat "Usted tiene un doble Chino" en el què posarem fotos de gent amb el seu doble xino. De moment sempre que ens hem trobat un doble resulta que estàvem sense càmara, a veure si ens apliquem i comencem a penjar fotos.

3 comments:

Benji said...

Pot ser que la Vanguardia o el periodico regali un rais cuca... amb el mitic sistema dels cupons?
Però no diuen res del Satanas corpetit...

Blog MO-LO said...

por cierto que yo quiero una cosa de esas que cocinan al vapor... para mis verduretas... y por favor buscar ami doble!!!

Núria & Miquel said...

jajjajaj!!!!!!

Pues nu se...pero la podrien vendre amb la mateixa publicitat que li fa el Miquel!!!

Aqui las verduritas saben a carne!!!!! mmmm que ricas que estan!!!! ya te contare como va!!!!

Besitos....