Sunday, March 25, 2007

Aquesta setmana ens ha passat volant!

Escrivim aquest post per fer dir-vos que estem vius i que tot segueix bé! Ara feia dies que no actualitzàvem perquè entre una cosa i l'altra, aquesta setmana ens ha passat volant:

Curiositat: Els diumenges Hong Kong s'omple de noies, majoritàriament filipines, fent picnics al mig del carrer. Són noies que es dediquen a fer de minyones a les cases i el diumenge és el seu dia lliure i aprofiten per veure's. Em sembla que l'ordre de magnitud és d'unes 100000 persones! Queda pendent posar una foto... :-(

Us faig un resumet de com està tot:

- La Núria està posada al màxim amb l'anglès (a vegades sense adonar-se'n em comença a parlar amb anglès amb un accent que ni el Shakespeare). Potser sóc jo que la veig amb molt bons ulls, però és veritat que tothom li diu que està millorant molt.

- El dijous va arribar el Luis, que està fent el doctorat i farà una estada de mig any amb el Dani (que és el supervisor del postdoc del Miquel). Avui hem passat la tarda amb ell i hem anat al 'Flower Show'. Hem comprat tres orquídees i un test xulíssim per uns 25 euros (n'hem regatejat 5, i com a premi avui soparem salmó cru finançat per les nostres habilitats regatejadores).



- Sent sincers, regatejar a HK no té gaire mèrit. L'altre dia vam anar a comprar un tornavís per muntar els mobles d'ikea. El tio de la tenda ens diu: costa 40 dòlars i jo, com que no ho havia entès bé, pregunto: 40 dòlars? El tio em diu: ok, 35.

- Ahir vam fer un sopar al pis i vam convidar el Mark i l'Eric. Vam preparar una truita de patates amb embotit i pa amb tomàquet. Ens va quedar tot molt bo (mèrit de la Núria) i ells van quedar molt contents.

- El Miquel s'està flipant amb la cultura xina i ha decidit batejar-se amb un nom xino. A partir d'ara es dirà Pan Lee Mao. Lee com el Bruce Lee. Un altre dia parlarem dels noms xinos.

Al darrera del Pan Lee Mao hi ha una estàtua del Bruce Lee.

4 comments:

Listo Entertainment said...

Pan Lee Mao!
demà surt una distorsió especial 35 anys i el cartell parla de "¡¡¡el famoso cómic del sexo!!!"
:)

n'intentaré pillar una per tu

Listo Entertainment said...

ah, i no ho posa al cartell però es rumoreja que el còmic està prologat per la Noe, expresidenta.

Núria & Miquel said...

Famoso cómic de sexo!!!

Ja em va semblar prou malament que deixessin publicar un còmic tan inapropiat en el seu moment, com perquè a sobre el reeditin ara.

I a més prologat per la Noe!!
Si és que s'estan perdent els valors...

(Si me'n pilles una em faràs un favor molt gran!)

Anonymous said...

Nihao, Pan Lee Mao san!

Joder feia dies tmb que no entrava al vostre blog i com mola Hong Kong mare de Déu. Me n'alegro molt que us vagi bé!

A veure si amb el Xavi podem venir

Cuideu-vos molt!