Monday, January 28, 2008

Chinese New Year

Feia uns tres mesos que no actualitzavem i es que hem anat molt enfeinats. Han passat moltes coses entre elles el Nadal, molta feina i ara les celebracions de l'Any Nou Xines. Entre molts dels esdeveniments que hem tingut hi ha tambe un casament entre un catala i una noia d'aqui.

Vam anar a dos sopars per part de la meva empresa de cap d'any i aqui en teniu una petita mostra del passat dissabte. Coneixereu alguns dels companys de la Nuria. Els seus companys d'oficina a HK son el Martin, el Paddy, l'Alice, l'Anthony i el Lawrence. La resta estan a la oficina de Shenzhen (Xina).

El Martin i el Paddy (esquerra a dreta).El Lawrence, un dels jefes.El que esta mes a la dreta es l'Andrew, l'altre jefe.

Amb el Anthony i el Lawrence (seiem a la taula presidencial).Vam ballar una salsa, ens van demanar que animessim una mica de festa i despres del ballar dues de les taules mes proximes on seia la Alice, li van demanar que els hi presentes a la Nuria, i es van voler fotos amb ella.

La Nuria amb el Paddy i la seva novia.Un noi de Shenzhen, l'Alice, la Nuria i una altre de les companyes de Shenzhen.Les dues primeres noies no en sabem el nom, el Matt, l'Alice i la Odin.El Miquel recollint el premi que ens van donar per participar (ballant una salseta). La Nuria estava al lavabo.

4 comments:

joan said...

Ei!!!!!!!!!!
Per fi heu actualitzat el blog. Ja tenia ganes de veure noves fotos.
Tots semblen força macus!! Quina gràcia fan.
Molts petonets!!!

Núria & Miquel said...

Si que ho sin si!!! Son gent molt maca!!!

Ja intentarem actualitzar amb mes regularitat...si la feina ens ho permet!

Petonets!

Ricard said...

Ei!!! Bon Any Xinès!!!

Feia temps que no sabia res de vosaltres, al final no vaig tornar a Accenture i estic treballant a una altra empresa allà al costat de HP, de fet vam quedar a dinar un dia amb el Xavi i tal.

M'alegro que tot us vagi bé, si més no feu molta cara de salut jejeje

Una abraçada molt forta!

Núria & Miquel said...

jajja espero que cara de salut no vulgui dir que hem guanyat quilets!! jejej com dirien les nostres avies!!