Wednesday, August 15, 2007

Miquel's half-family

Des del divendres passat que no actualitzem el blog i es que tenim una raó de pes. L'Araceli i l'Albert (la mare i el germà del Miquel han vingut a passar 10 dies.

L'arribada va ser una mica "mogudeta" ja que divendres va haver alarma de tifo 8, la qual cosa significa que tot queda parallitzat i tothom marxa cap a casa.

Nosaltres vam viure l'alarma, ja que haviem d'anar a buscar les entrades pel partit del Barça. No se'ns va passar pel cap que era millor quedarnos a casa perque segurament anul·larien el partit, aixi que vam agafar el metro i a mig camí, ens hi vam repensar. Les estacions estaven plenes de gent, pero quan dic plenes, vull dir plenissimes. Els vestíbuls també estaven plens de gent que no es podia ni passar. Vam aconseguir girar cua i fer un canvi de direcció, tot i que ens va costar moltes empentes, i 4 metros poder tornar cap a casa.

Aixi que llàstima del temps que no ha acompanyat gaire.

Aquí el Miquel amb part de la seva familia. Hagués estat inmillorable si l'altre Miquel, l'Anna i els avis haguéssin pogut venir.Aquí amb la sogra!D'aquí a dos dies arriben els meus pares, aixi que no se quan podrem tornar a tenir un ritme bo de blog. Queden pendents els millors moments de les Familys a Hong Kong.

4 comments:

Xavi i Mireia said...

Si que esteu enfeinats aquest dies! Gaudiu de la familia que la resta del temps està ben lluny!!!!

Fins aviat

Anonymous said...

Hola Carinyuuuussss!!!!
aqui la KADU., la cristina pels tots ! ,. espero que disfruteu molt de totes aquestes visites que tindreu durant aquests dias. segur que us donaran una inyeccio d'afecte per a tota la resta de l'any ,!! un BESITO molt gran
i ja sabeu que no us olvido,!!
KADU,.

Ricard said...

Per aquí, el Xavi i jo que ja tenim els visats xinesos i ja comencem a estar neguitosos pel viatge :).

Espero que tot bé amb les familys i ja em direu si l'empalme a Helsinki els ha anat bé, ja que jo faré el mateix :S

nuria said...

Kaduuuu, l'altre dia vam estar rememorant el mític dia de ...kaaaa.... duuuu, n fin, quins bons records!!
Nosaltres ara hauriem d'agafar unes vacances per descansar de tants dies de fer de turistes per aqui, peró hem aprofitat el màxim les visites familiars!!

Ricard, a nosaltres ens sembla molt lluny encara el cap de setmana a algún lloc...!!!!