Wednesday, February 28, 2007

Hong Kong 1 - España 0

L'altre dia vaig anar a fer-me el document d'identitat de Hong Kong. Per evitar cues cal demanar hora (per internet o per telèfon). Vam arribar amb la Núria a les 3 de la tarda i abans de les 5 ja ho teníem tot fet, tot i que hi havia molta gent. Em van prendre les empremptes digitals em van fer una foto i d'aquí uns dies ja puc anar a buscar el carnet oficial. De mentres m'han donat un resguard amb validesa oficial i la meva foto impresa. Tot bastant raonable.

Resulta que també ens havíem de registrar al "consulado español". Vam començar el tràmit el dissabte. Vam mirar l'adreça del consulat per internet i vam anar cap a on deia. Quan finalment hi arribem... trobem l'oficina buida!, però no buida de persones. Buida de mobles!! Només hi havia el terra.

Preguntant preguntant un porter ens va dir que s'havien canviat de lloc. Home! Senyors, que no costa res tenir la pàgina web actualitzada. Doncs res, vam pensar que ja hi aniríem un altre dia.

Abans d'ahir vam trobar un moment per anar-hi. Devien ser la una i mitja o les dues. Ens va atendre una noia xina que deia que per parlar amb algú de visats calia arribar abans de la una. Suposo que el fallo és nostre per no haver trucat abans per preguntar. O sigui que el que vaig fer va ser trucar a la noia de visats per quedar amb ella per l'endemà i així assegurar-nos que no hi hauria cap problema. Arribem l'endemà a tres quarts de dotze i ens atén ella molt bé, però al cap d'una estona ens avisa:
- A las doce tenemos que dejarlo porque estamos en huelga.
Joder!! Lo que faltava! Huelga??? Estan en el seu dret, però havent parlat amb mi el dia abans em podria haver avisat.

Per sort la vaga era només de mitja hora, però van tenir els collons de marxar totes les treballadores españoles a fer un bocata i van deixar a un xino, que no sabia què passava, vigilant les oficines. A més que després vaig veure que al Consulat mateix hi havia un paperet penjat avisant de la vaga, però deia que només seria de 5 minuts...

Jo estava bastant indignat, la Núria s'ho va prendre més a risa. Això per no parlar de lo cutre que era la fitxa per registrar-nos i que calia portar una foto carnet a sobre i que s'havia d'enganxar amb pega Pritt.

Per rematar-ho mentres marxaven a fer el bocata la tia del Consultat ens diu:
- Bienvenidos a Hong Kong!
I nosaltres ens vam dir:
- Bienvenidos a Hong Kong???? Bienvenidos a España!!!!

Sunday, February 25, 2007

Nou récord!!

Benvinguts al nostre Blog!!

Vam arribar a Hong Kong el dia 21 a la tarda. Ahir, divendres 23 ja teníem pis i avui hem firmat el contracte!! Hem estat consultant internet i resulta que hem establert un nou rècord!!!! Bon començament.


El pis és una ganga!!! El lloguer només val 970 euros al mes i el pis té 30 metres quadrats!!! Està cobert d'or i les aixetes tenen diamants!! un lujo oiga


Conyes a part, el pis està molt ben situat com podeu veure al mapa



El nostre pis està dins la rodona vermella. Per si ens voleu escriure una postal, la direcció és 78 Tung Lo Wan Road, First Mansion Building, Appt 4A, Tin Hau, Hong Kong, China. Encara no sabem el codi postal.

Abans d'aconseguir el pis vam estar donant una volta pel centre de Hong Kong, aquí van unes fotos: